Ik ben huisarts

Eerste doorverwijzing heupklachten

Wanneer uw patiënt voor het eerst wordt doorverwezen met heupklachten, hebben wij een verwijzing nodig. Dat kan schriftelijk of d.m.v. Zorgdomein. Uw patiënt kan vervolgens naar het secretariaat bellen om een afspraak te maken. Zie algemene informatie/vragen voor contact met het desbetreffende secretariaat.

 

Röntgenfoto

Als er nog geen röntgenfoto is gemaakt van de heup, zal deze voor de afspraak met dokter Rurtgers, dokter Van der Linden of dokter Jansen nog gemaakt worden. Vaak kan dit op dezelfde dag, aansluitend aan de afspraak met desbetreffende orthopeed. 

 

Is er al een röntgenfoto gemaakt?

Is er al een röntgenfoto of ander beeldvormende diagnostiek van de heup(en) en zijn deze niet ouder dan een jaar? Dan ontvangen wij deze foto’s graag vooraf. Op die manier kunnen wij vooraf beoordelen of aanvullend onderzoek nodig is om de klachten goed in beeld te krijgen. 

De röntgenfoto kan door de patiënt ingeleverd worden bij de polikliniek orthopedie van de desbetreffende orthopeed. Een andere mogelijkheid is om de röntgenfoto (aangetekend) op te sturen met een briefje waarin de gegevens van de patiënt staan vermeld en met een korte toelichting. 

 

Afspraak

Na beoordeling van de röntgenfoto’s zal de secretaresse contact opnemen met de patiënt om een afspraak in te plannen of de patiënt ontvangt een uitnodiging per post. 

 

In het laatste geval hoeft uw patiënt niet te bellen voor een afpraak maar krijgt uw patiënt een afspraak thuisgestuurd. 

 

Overleg
Wilt u overleggen over een patiënt? Neem dan contact op met het desbetreffende secretariaat waar dokter Bloem of dokter Jansen werkzaam is. De secretaresse zal u, indien mogelijk, doorverbinden met desbetreffende orthopeed. 

Contact
Hebt u vragen en/of opmerkingen, neem dan contact op door middel van onderstaande mogelijkheden:

Telefoonnummer secretariaat dokter Bloem
Telefoonnummer secretariaat dokter Jansen
info@heupscopie.nl
Adres dokter Bloem
Adres dokter Jansen