Doorverwijzing huisarts

Eerste doorverwijzing heupklachten

Wanneer u voor het eerst wordt doorverwezen door uw huisarts met heupklachten moet u in het bezit zijn van een verwijsbrief. Uw huisarts kan deze verwijsbrief al doorgestuurd hebben aan het ziekenhuis. U kunt dit navragen bij de secretaresse. Voor contact met de secretaresse zie algemene informatie/vragen.

 

Heeft u een verwijzing van uw huisarts, maak dan een afspraak via telefoonnummer: 079-206 55 00

 

Röntgenfoto

Als er nog geen röntgenfoto is gemaakt van uw heup, zal deze voor de afspraak met dokter Rutgers of dokter Van der Linden nog gemaakt worden. Vaak kan dit op dezelfde dag, aansluitend voor uw afspraak. De röntgenfoto is nodig om uw klachten beter te kunnen beoordelen. 

 

Is er al een röntgenfoto gemaakt?

Hebt u al röntgenfoto’s laten maken van uw heup(en) en zijn deze niet ouder dan een jaar? Dan ontvangt dokter Bloem deze foto’s graag vooraf. Op die manier kan hij vooraf beoordelen of aanvullend onderzoek nodig is om uw klachten goed in beeld te krijgen. 

U kunt de röntgenfoto persoonlijk inleveren bij de polikliniek orthopedie, in Zoetermeer of u kunt de röntgenfoto opsturen met een briefje waarin u kort uitleg geeft. Vergeet in beide gevallen niet uw persoonlijke gegevens achter te laten (naam, geboortedatum, telefoonnummer en adres).

 

Afspraak

Na beoordeling van uw röntgenfoto’s zal de secretaresse contact met u opnemen om een afspraak bij dokter Bloem in te plannen of u ontvangt een uitnodiging per post. 

 

U hoeft niet te bellen voor een afspraak, u ontvangt een uit nodiging voor een afspraak.